Tuesday, November 22, 2011

Sentosa

Острів Сентоза - це острів розваг. Зробимо коротку екскурсію по Сентозі. Там є досить відомий не тільки в Азії, але й у світі, "Парк метеликів":



Ще там є "Парк птахів" (хоча, здається, офіційно такої назви немає, а усі птахи належать до якогось іншого атракціону /парку/):





Чесно кажучи, ні "Парк птахів", ні "Парк метеликів" мене не вразили. Щось подібне є й на Балі, й у Куала-Лумпур, а от що мене приємно здивувало, так це "Підводний світ" (Underwater World). Це однозначно варто того, щоб там побувати. Від побаченого залишається маса вражень навіть у дорослих, а про дітей й говорити не доводиться. Ось хлопчик спостерігає за морськими чудовиськами:


А одне з морських чудовиськ спостерігає за хлопчиком=)


Краще за все в Underwater World стати на рухому доріжку та "проїхатись" у скляному тунелі, де тебе з трьох сторін, у тому числі над головою, оточує гігантський акваріум, де плавають різні океанські чудовиська. Враження незабутні. Розповідати марно, краще подивитись відео. Я там зняв кілька роликів на камеру мобільного телефону, один вже завантажив на youtube. Соррі за якість, але це краще, ніж нічого. Раджу подивитись;)

No comments:

Post a Comment